середу, 11 квітня 2018 р.

Виховна година в гр. 12 та 05

Євроатлантична інтеграція України

10 квітня 2018 року в групі 12 за професією «Маляр. Штукатур»  I курс навчання проведено виховну годину, присвячену дослідженню надзвичайно важливої та актуальної проблеми – характеру, перспектив та напрямків інтеграційних процесів сучасної української держави. Інтеграційні процеси є визначальними у світовому розвитку і тому як ніколи зараз для України важливо визначити свою роль та місце в європейському та і світовому геополітичному просторі.
Класний керівник Орел Наталя Григорівна та майстер виробничого навчання групи Чебикіна Анастасія Устинівна розкрили особливості інтеграційних процесів сучасності та визначили місце України в них, показали переваги євроатлантичного вектора інтеграції України.
Урок підсумували учні думкою, що Україні потрібно розглядати тільки один вектор можливого міжнародного розвитку – євроатлантичний, який позиціонується як такий, що найбільше відповідає національним інтересам та національній безпеці України. В той же час, необхідно зосередити увагу на аналізі всіх проблем та ризиків, пов’язаних із євроатлантичною інтеграцією України.

Виховну годину підготували та провели класний керівник групи № 12 Орел Наталя Григорівна та майстер в/н Чебикіна Анастасія Устинівна.

Немає коментарів:

Дописати коментар